Εκεί που η
Ποιότητα
Συναντά
την Υπεροχή

 

Όραμα, Αντίληψη,
Εμπιστευτικότητα


Η εταιρεία μας αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων με όραμα και πάθος για τελειότητα.


Σ τόχος μας είναι να παρέχουμε ποιοτικά και ανθεκτικά προϊόντα που μπορούν να λύσουν προβλήματα και να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών μας. "Βρίσκουμε προϊόντα για τους πελάτες μας, όχι πελάτες για τα προϊόντα μας". Αυτή η φιλοσοφία μας οδηγεί σε μια ομαδική ατμόσφαιρα, που στοχεύει συνολικά στην ειλικρινή εξυπηρέτηση των πελατών.


Η εταιρεία μας έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της σκίασης το 1998, όταν πρωτοξεκίνησε να παράγει εσωτερικά ρολά σκίασης.  Αρχικά ονομάστηκε A&G Blinds και αργότερα μετονομάστηκε σε A&N Blinds, για να εδραιωθεί τελικά το 2017 ως Sunprotech Internal & External Shading.  Θα παρατηρήσετε ότι οι περισσότερες εταιρείες σκίασης εξακολουθούν να έχουν τον όρο “Blinds” στην επωνυμία τους.  Σκεφτήκαμε ότι αφού εξελίξαμε τα προϊόντα μας, θα έπρεπε να εξελίξουμε και το εμπορικό μας σήμα, έτσι αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε τον όρο “Internal & External Shading” αντί για “Blinds”.

Βασικό στοιχείο της νοοτροπίας μας είναι η εξέλιξη και η αναβάθμιση. Είμαστε πάντα σε επιφυλακή για τις νεότερες και πιο πρακτικές λύσεις στον τομέα της σκίασης, σε μια προσπάθεια να βελτιώνουμε συνεχώς τα είδη που προσφέρουμε.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε ποιοτικές λύσεις σκίασης και γι' αυτό εισάγουμε υλικά μόνο από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι σκοπός της σκίασης δεν είναι μόνο να καλύψει τις πρακτικές ανάγκες, αλλά και να προσφέρει ένα αισθητικό αποτέλεσμα!

Χρειάζεστε Κάποια Βοήθεια?


Εάν επιθυμείτε να διευκρινίσετε κάτι σχετικά με ένα προϊόν, συμπληρώστε τις απαραίτητες πληροφορίες στη φόρμα επικοινωνίας και στείλτε τις σε εμάς. Ένας εκπρόσωπος θα απαντήσει στο αίτημά σας.