Η ιδανική λύση σκίασης όταν πρόκειται για κάλυψη μεγάλων επιφανειών. Είναι μια σταθερή και κομψή κατασκευή, που επιτρέπει λειτουργία με κινητήρα.

Αυτόνομα Συστήματα:

Αυτοί οι τύποι πέργολας λειτουργούν ως αυτόνομα συστήματα σκίασης, που υποστηρίζονται από υπάρχουσες ή νέες κατασκευές (μεταλλικές ή ξύλινες).

Κρεμαστές Τεντοπέργολες:

Όπως υποδηλώνει το όνομά τους, οι κρεμαστές τεντοπέργολες στηρίζονται σε τοίχο ή μαρκίζα και, με τη βοήθεια μεταλλικών αντηρίδων, «ίπταται» πάνω από την επιφάνεια την οποία σκιάζει.

Κουρμπαριστές Τεντοπέργολες:

Ένας τύπος πέργκολας με ιδιαίτερη αισθητική. Το καμπυλωτό σχήμα της δίνει επιπλέον ύψος και αέρα στη σκιαζόμενη περιοχή, ενώ ταυτόχρονα ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο στυλ της.

Βιοκλιματικές Πέργολες:

Αυτή η πέργολα μπορεί να συνδυάσει ιδανικά τη σωστή σκίαση και την ανακύκλωση αέρα.  Ο τύπος αυτός είναι ο μόνος που μπορεί να τοποθετηθεί με μηδενική κλίση και αποτελεί την ιδανική λύση για εφαρμογή σε χώρους όπου το ύψος είναι περιορισμένο!

Χρειάζεστε Κάποια Βοήθεια?

Εάν επιθυμείτε να διευκρινίσετε κάτι σχετικά με ένα προϊόν, συμπληρώστε τις απαραίτητες πληροφορίες στη φόρμα επικοινωνίας και στείλτε τις σε εμάς. Ένας εκπρόσωπος θα απαντήσει στο αίτημά σας.