Αναδείξτε τον Εξωτερικό σας χώρο με τις Τεντοπέργολες 

Η Sunprotech παρουσιάζει μια σύγχρονη λύση σκίασης που θα προσφέρει κομψότητα, άνεση και λειτουργικότητα στου εξωτερικούς σας χώρους. Οι Τεντοπέργολες μας είναι σχεδιασμένες με στόχο την πρακτικότητα και την ανθεκτικότητα, εξασφαλίζοντας ότι η βεράντα, ο κήπος ή ο χώρος εστιάσης σας γίνονται ένας χώρος άνεσης και διασκέδασης όλο το χρόνο.

Χρώματα Αλουμινίου

Οι Τεντοπέργολες μας διατίθενται σε διάφορα χρώματα για να ταιριάξουν ακριβώς με την αρχιτεκτονική του χώρου και τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Η αλουμινένια κατασκευή έχει ματ επικάλυψη powder coating, υψηλής ανθεκτικότητας, και είναι διαθέσιμη σε 7 διαφορετικά χρώματα.

Για όσους έχουν ειδικές προτιμήσεις στα χρώματα, προσφέρουμε την ελαστικότητα βαψίματος της κατασκευής σε οποιοδήποτε χρώμα RAL, με επιπλέον χρέωση στην τελική τιμή.

Αυτή η ενότητα παρουσιάζει τα άμεσα διαθέσημα χρώματα, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο χρώμα για να κολακεύει τον εξωτερικό σας χώρο.

Ηλεκτροκίνηση

Στον πυρήνα της Τεντοπέργολας μας βρίσκεται η κορυφαία τεχνολογία μηχανισμού που τροφοδοτείται από την Somfy. Αυτή η καταξιωμένη μάρκα εγγυάται αξιοπιστία και ευκολία στη χρήση, επιτρέποντάς σας να ρυθμίσετε την κάλυψη της τεντοπέργολας σας με ένα απλό πάτημα του τηλεχειριστηρίου. Αυτή η μηχανοποιημένη λειτουργία διασφαλίζει ανέφορτη λειτουργία, καθιστώντας το απλό να απολαύσετε την ιδανική ποσότητα σκιάς και προστασίας σε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.


Στηθαίο και Υδρορροή

Οι Τεντοπέργολες μας δεν είναι μόνο λειτουργικές αλλά και αισθητικά ελκυστικές, διαθέτοντας στηθαίο με αλουμινένιες κολώνες και ενσωματωμένη υδρορροή. Αυτός ο σχεδιασμός εξασφαλίζει άψογο φινίρισμα χωρίς ορατές βίδες και καθαρές γωνίες στο επάνω μέρος, ενισχύοντας τη συνολική εμφάνιση του εξωτερικού σας χώρου. Η ενσωματωμένη υδρορροή διαχειρίζεται επίσης αποτελεσματικά τη ροή του νερού, προστατεύοντας τον χώρο σας.

PVC Πλήρης Συσκότισης

Το ύφασμα που χρησιμοποιείτε στις τεντοπέργολες είναι φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας PVC Πλήρης συσκότισης, προσφέροντας ασύγκριτη ανθεκτικότητα και προστασία. Αυτό το υλικό παρέχει εξαιρετική αντίσταση στις καιρικές συνθήκες, διασφαλίζοντας ότι η πέργολα σας θα παραμείνει ζωντανή και λειτουργική για πολλά χρόνια. Είτε αναζητάτε σκιά από τον ήλιο είτε καταφύγιο από τη βροχή, το ύφασμα PVC πλήρης συσκότισης, προσφέρει απόδοση υψηλού επιπέδου.

Η Δέσμευσή μας: 5 Χρόνια Εγγύηση

 

Στηρίζουμε την ποιότητα και την ανθεκτικότητα των τεντοπέργολών μας με μια ολοκληρωμένη εγγύηση 5 ετών. Αυτή η εγγύηση αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας στην ποιότητα της και την ικανοποίησή σας, διασφαλίζοντας ότι θα απολαμβάνετε ηρεμία μαζί με τον αναβαθμισμένο εξωτερικό σας χώρο. 

Χρειάζεστε Κάποια Βοήθεια?

Εάν επιθυμείτε να διευκρινίσετε κάτι σχετικά με ένα προϊόν, συμπληρώστε τις απαραίτητες πληροφορίες στη φόρμα επικοινωνίας και στείλτε τις σε εμάς. Ένας εκπρόσωπος θα απαντήσει στο αίτημά σας.