Βελτιώστε τον εξωτερικό σας χώρο με προσαρμόσιμες κάθετες τέντες

Προϊόντα Υψηλής Ποιότητας για Σπίτια και Επιχειρήσεις

Ποιοτικά Προϊόντα

Στην Sunprotech, προσφέρουμε μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Οι κάθετες τέντες μας κατασκευάζονται με προσοχή και διαθέτουν προηγμένο ύφασμα 100% ακρυλικό που συνοδεύεται από εντυπωσιακή εγγύηση 10 ετών. Με τις τέντες μας, μπορείτε να απολαύσετε μακροχρόνια ανθεκτικότητα και προστασία για τους εξωτερικούς χώρους σας.

 

Πολύπλευρες Λύσεις για Κάθε Ανάγκη

Η Sunprotech εξυπηρετεί τόσο ιδιοκτήτες κατοικιών όσο και επιχειρήσεις, παρέχοντας πολυδιάστατες λύσεις για το σφράγισμα και την προστασία μπαλκονιών, εστιατορίων, καφέ και πολλά άλλα. Είτε ψάχνετε να δημιουργήσετε έναν ιδιωτικό παράδεισο στο σπίτι σας είτε να ενισχύσετε την ατμόσφαιρα του εμπορικού σας χώρου, οι κάθετες τέντες μας είναι η τέλεια επιλογή.

Υψηλής Ποιότητας Ύφασμα με Εξαιρετικά Χαρακτηριστικά

Οι κάθετες τέντες μας είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, εξασφαλίζοντας εξαιρετική απόδοση και αντοχή. Πιο κάτω αναφέρονται τα χαρακτηριστικά του υφάσματός που χρησιμοποιούμε:

  • Υλικό: 100% ακρυλικό, solution-dyed
  • Εγγύηση: 10 χρόνια εγγυημένης ποιότητας
  • Αδιάβροχο: Παρέχει αξιόπιστη προστασία από τη βροχή
  • Ανθεκτικό στον Μούχλα: Αποτρέπει την ανάπτυξη μούχλας και μικροοργανισμών
  • Αντοχή στη UV Ακτινοβολία: Βαθμολογία 7-8 (ISO 105 B02) για εξαιρετική προστασία από τον ήλιο
  • Δοκιμή Ψεκασμού: Βαθμολογία 5 (ISO 4920) για εξαιρετική απωθητικότητα νερού
  • Στύλη Νερού: Αντέχει 350 χιλιοστά νερού (ISO 811)
  • Απωθητικότητα στα Λάδια: Βαθμολογία 5 (ISO 14419) για εύκολη συντήρηση

Αυτές οι προδιαγραφές εξασφαλίζουν ότι οι κάθετες τέντες μας είναι κατασκευασμένες για να αντέχουν διάφορες καιρικές συνθήκες και παρέχουν μακροχρόνια απόδοση.

Επιλογές Προσαρμογής για να Ταιριάζουν στο Στιλ Σας

Προσαρμόστε τις κάθετες τέντες σας για να ανταποκρίνονται στη μοναδική σας αισθητική και προτιμήσεις. Επιλέξτε ανάμεσα σε δύο επιλογές:

Οδηγοί αλουμινίου με ηλεκτροστατική βαφή:

Οι οδηγοί προσφέρουν πλήρη προστασία από το νερό, τον άνεμο και τη σκόνη, σφραγίζοντας τον χώρο. Προσφέρουν μια κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, κάνοντας μια στιλάτη προσθήκη σε οποιονδήποτε χώρο.

Manual Vertical drop awnings

Εφαρμογή με γάτζους:

Αυτή η πιο οικονομική επιλογή επιτρέπει εύκολη εγκατάσταση και αφαίρεση. Παρόλο που δεν σφραγίζει εντελώς τον χώρο, παρέχει αποτελεσματική σκίαση και ιδιωτικότητα.

IMG_5116 (1)

 

Χρωμαρισμοί και επιλογή “παραθύρου”

Εκφράστε το στιλ σας με την ευρεία γκάμα μας από 18 επιλογές χρωμάτων. Ανεξάρτητα από το χρώμα που επιλέγετε, να είστε βέβαιοι ότι η ποιότητα του υφάσματος παραμένει σταθερή. Επιπλέον, προσφέρουμε προσαρμοσμένες διαστάσεις, προσαρμόζοντας τις κάθετες τέντες για να ταιριάζουν στις ακριβείς διαστάσεις του χώρου σας. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε την εφαρμογή “παράθυρου”, η οποία προσθέτει ζελατίνα που μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, με τουλάχιστον 15 εκατοστά υφάσματος σε κάθε πλευρά.

Κομψή Σχεδίαση για Απροβλημάτιστη Ενσωμάτωση

Οι κάθετες τέντες μας σχεδιάστηκαν με κομψό στυλ που ταιριάζει σε οποιονδήποτε χώρο. Εφαρμόζοντας τις τέντες μας, απολαμβάνετε όχι μόνο τα πρακτικά οφέλη, αλλά ενισχύετε επίσης την αισθητική του εξωτερικού χώρου σας. Οι καθαρές γραμμές και η άψογη ενσωμάτωση κάνουν τον χώρο σας να φαίνεται άνετος και ολοκληρωμένος.

Ανενόχλητη Εγκατάσταση

Αφήστε την εγκατάσταση σε εμάς! Στη Sunprotech, αναλαμβάνουμε πλήρη ευθύνη για την εγκατάσταση των κάθετων τεντών σας. Η ομάδα μας από επαγγελματίες εξασφαλίζει μια άνετη εμπειρία, εξοικονομώντας σας χρόνο και κόπο.

Ενδιαφέρεστε για τις κάθετες τέντες μας;

Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτές, συμπληρώστε τις απαραίτητες πληροφορίες στη φόρμα επικοινωνίας. Ένας εκπρόσωπος θα απαντήσει στο αίτημά σας.