Διατηρήστε το σπίτι απαλλαγμένο από τα κουνούπια με τις υψηλής ποιότητας συρόμενες σήτες μας. Οι σήτες μας είναι σχεδιασμένες να σας παρέχουν ένα άνετο και απαλλαγμένο από έντομα περιβάλλον, καθιστώντας τες την ιδανική λύση για το σπίτι.

Κατασκευασμένες από ανθεκτικά υλικά για να αντέχουν στο χρόνο αλλά και σχεδιασμένες για ναι είναι λειτουργικές και εύκολες στη χρήση. Το πλέγμα τους είναι κατασκευασμένο από υαλοβάμβακα, ο οποίος εξασφαλίζει εξαιρετική ορατότητα και υψηλή αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία και την υγρασία.

Προσαρμόσιμες σε οποιοδήποτε άνοιγμα, παράθυρο ή μπαλκονόπορτα, αφού τις συναρμολογούμε ακριβώς στις διαστάσεις και τις απαιτήσεις του χώρου σας.

Είναι διαθέσιμες σε ποικιλία χρωμάτων, έτσι ώστε να επιλέξετε το ιδανικό για τον χώρο σας (Μπορεί να γίνει και ακριβώς στο χρώμα των αλουμινίων σας, κατόπιν ειδικής παραγγελίας). Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες εγκατάστασης για να διασφαλίσουμε ότι οι σήτες σας εγκαθίστανται σωστά και λειτουργούν στο μέγιστο δυνατό.

Στη SUNPROTECH, στόχος είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες. Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά υψηλής ποιότητας και τεχνοτροπίας για να διασφαλίσουμε ότι οι σίτες μας ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και υπερβαίνουν τις προσδοκίες σας. Η ομάδα των ειδικών μας είναι πάντα διαθέσιμη για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε και να σας βοηθήσει να βρείτε την τέλεια λύση για το σπίτι ή το γραφείο σας.

Βασικά Πλεονεκτήματα

των συρόμενων σητών μας:
  • Προστασία του σπιτιού ή του γραφείου από κουνούπια ή έντομα.
  • Ισορροπία προστασίας και εξαερισμού του χώρου.
  • Ελαχιστοποίηση της ανάγκης για χρήση επιβλαβών εντομοκτόνων και άλλων χημικών ουσιών απομάκρυνσής τους.
  • Βελτίωση της συνολικής αισθητικής του σπιτιού ή του γραφείου σας.
  • Μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει πρόνεια για συρώμενες σήτες.
  • Κατασκευάζεται με ανθεκτικό πλαίσιο αλουμινίου.
  • Περιλαμβάνει εξαιρετικής ποιότητας πλέγμα υαλοβάμβακα.

Η σημασία των αντικουνουπικών στη Κύπρο

Η Κύπρος έχει υψηλό ποσοστό εντόμων και κουνουπιών, καθιστώντας την απομάκρυνση των εντόμων προτεραιότητα για πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων. Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη, η Κύπρος φιλοξενεί πάνω από 20 είδη κουνουπιών, πολλά από τα οποία είναι ικανά να μεταδώσουν ασθένειες.

Οι σήτες είναι ένα απαραίτητο πρόσθετο σε κάθε σπίτι ή γραφείο στην Κύπρο. Με το ζεστό και υγρό κλίμα μας, τα έντομα μπορούν να αποτελέσουν συνεχή πρόκληση. Οι σήτες μας προσφέρουν εξαιρετική προστασία από κουνούπια, μύγες και άλλα ενοχλητικά έντομα, επιτρέποντας παράλληλα την κυκλοφορία του αέρα. Αυτό δε δημιουργεί μόνο ένα πιο άνετο περιβάλλον, αλλά μειώνει επίσης την ανάγκη χρήσης βλαβερών χημικών απομάκρυνσης των εντόμων.

Τι περιμένεις;

Επικοινώνησε μαζί μας για να βελτιστοποιήσεις την λειτουργικότητα του χώρου σου με τις συρώμενες σήτες.