Διατηρήστε το σπίτι σας απαλλαγμένο από τα έντομα με τις κάθετες σήτες μας. Οι σήτες μας προσφέρουν την ιδανική ισορροπία φρέσκου αέρα και προστασίας, καθιστώντας τες απαραίτητη προσθήκη σε οποιοδήποτε χώρο.

Οι σήτες μας είναι κατασκευασμένες για να αντέχουν στο χρόνο και να ταιριάζουν σε οποιοδήποτε παράθυρο, αφού αποτελούνται από υψηλής ποιότητας υλικά και συναρμολογούνται ακριβώς στις διαστάσεις των παραθύρων σας. Ο σύγχρονος και μοντέρνος σχεδιασμός μας, προσθέτει στην αισθητική του χώρου σας, παρέχοντας μια ευπαρουσίαστη αλλά και λειτουργική λύση απώθησης των εντόμων.

Το πλέγμα τους είναι κατασκευασμένο από υαλοβάμβακα, ο οποίος εξασφαλίζει εξαιρετική ορατότητα και υψηλή αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία και την υγρασία.

Χαρακτηρίζονται από την εύκολη λειτουργία τους και τη μηδαμινή συντήρηση που χρειάζονται. Επίσης, με το ανέβασμα τους δίνουν το ελεύθερο για καθάρισμα των τζαμιών του παραθύρου, αφού το  μόνο που μένει είναι η πάνω θήκη ύψους 54mm και οι πλαϊνοί οδηγοί πλάτους 40mm.  Επιπλέον, οι σίτες θεωρούνται έμμεσα φιλικές προς το περιβάλλον, αφού μειώνουν την ανάγκη χρήσης χημικών εντομοαπωθητικών.

Η επένδυση στις σήτες κουνουπιών αποτελεί επένδυση όχι μόνο στην άνεσή σας, αλλά και στην υγεία σας.  Μην αφήσετε τα έντομα να αναταράξουν την ηρεμία σας φέτος, επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή καλώντας μας για να λάβετε προσφορά για τις διαστάσεις των παραθύρων σας.

Τα βασικά Πλεοεκτήματα

των κάθετων σητών μας περιλαμβάνουν:
  • Εξαιρετική προστασία από κουνούπια, μύγες και άλλα έντομα, επιτρέποντας παράλληλα την κυκλοφορία του αέρα.
  • Η δυνατότητα προσαρμογής σε οποιοδήποτε παράθυρο ή θυρίδα, τις καθιστά ιδανικές για κάθε χώρο.
  • Ευέλικτη χρήση σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού ή του γραφείου, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών χώρων.
  • Εύκολη λειτουργία και μηδαμινή συντήρηση.
  • Πλέγμα από υαλοβάμβακα που προσφέρει εξαιρετική ορατότητα και αντοχή στον ήλιο και το νερό.
  • Κομψός και μοντέρνος σχεδιασμός που προσθέτει στην αισθητική του χώρου σας
Γενικά:
Περιγραφή:  Σήτα κάθετης κίνησης με αυτόματη επιστροφή
Λειτουργία:  Χειροκίνητη με ελατήριο επιστροφής
Προτείνετε για εφαρμογή:  Σε παράθυρα

Διαστάσεις:
Απαιτούμενος χώρος για εφαρμογή:  4cm
Ελάχιστη διάσταση:  40cm x 25cm
Μέγιστη διάσταση:  230cm x 233cm
 
Βαφή:
Τύπος βαφής: Powder coating
Χρώματα άμεσα διαθέσιμα: Λευκό (RAL 9010),  Γκρίζο ανθρακί (RAL 7016), Καφέ (RAL 8014), Οποιοδήποτε άλλο χρώμα μπορεί να γίνει κατόπιν παραγγελίας.
 
Πλέγμα:

Τύπος: Πλέγμα Υαλοβάμβακα (Stiff FIberglass) 18×16 Γκρίζο
Εναλλακτική επιλογή: Πλέγμα PET, ιδανικό για σπίτια με κατοικίδια.

Χαρακτηριστικά ποιότητας:
Πιστοποίηση: CE Marking to EN 13561:2014
Εγγύηση: 2 Χρόνια Εγγύηση από τη μέρα έκδοσης τιμολογίου ή απόδειξης

Η σημασία των αντικουνουπικών στην Κύπρο

Η Κύπρος έχει υψηλό ποσοστό εντόμων και κουνουπιών, καθιστώντας την απομάκρυνση των εντόμων προτεραιότητα για πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων. Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη, η Κύπρος φιλοξενεί πάνω από 20 είδη κουνουπιών, πολλά από τα οποία είναι ικανά να μεταδώσουν ασθένειες.

Οι σήτες είναι ένα απαραίτητο πρόσθετο σε κάθε σπίτι ή γραφείο στην Κύπρο. Με το ζεστό και υγρό κλίμα μας, τα έντομα μπορούν να αποτελέσουν συνεχή πρόκληση. Οι σήτες μας προσφέρουν εξαιρετική προστασία από κουνούπια, μύγες και άλλα ενοχλητικά έντομα, επιτρέποντας παράλληλα την κυκλοφορία του αέρα. Αυτό δε δημιουργεί μόνο ένα πιο άνετο περιβάλλον, αλλά μειώνει επίσης την ανάγκη χρήσης βλαβερών χημικών απομάκρυνσης των εντόμων.

Χρειάζεστε Κάποια Βοήθεια?

Εάν επιθυμείτε να διευκρινίσετε κάτι σχετικά με ένα προϊόν, συμπληρώστε τις απαραίτητες πληροφορίες στη φόρμα επικοινωνίας και στείλτε τις σε εμάς. Ένας εκπρόσωπος θα απαντήσει στο αίτημά σας.